Кіровоградські міліціонери поділилися своєю кров’ю (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Більше 20 правоохоронців охоче відгукнулися на прохання керівництва обласної станції переливання крові взяти участь в акції «Тиждень здачі крові».

Надати допомогу тим, хто її потребує, виявили бажання працівники декількох міліцейських підрозділів. Серед них представники Державтоінспекції, Державної служби охорони, штабу, управління інформаційно-аналітичного забезпечення УМВС, роти міліції громадської безпеки особливого призначення при УМВС в області та Кіровоградського міськвідділу.

Вже не один рік поспіль правоохоронці співпрацюють з медичним закладом. Неодноразово ділилися кров’ю з пораненими учасниками АТО, породіллями, онкохворими, а також тими дорослими і дітками, які хворіють на інші тяжкі недуги чи постраждали внаслідок нещасних випадків і потребують переливання.

Так склалося, що цього разу працівники міліції своїм внеском у банк крові допоможуть рятувати і життя колеги – пенсіонера ОВС, який нині перебуває в реанімації в одній з районних лікарень. Правоохоронці сподіваються на його якнайшвидше одужання.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар