На Кіровоградщині засуджених перевіряють на туберкульоз (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Проходить планове флюорографічне обстеження засуджених  у Петрівській виправній колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49)

У Петрівській виправній колонії (№ 49) тривають заходи з профілактики захворювання на туберкульоз.

З метою своєчасного виявлення захворювання засуджених на туберкульоз та його лікування, а також недопущення його подальшого розповсюдження і поширення з 5  по 9 жовтня за допомогою сучасного пересувного цифрового флюорографічного обладнання, наданого Кіровоградським обласним протитуберкульозним диспансером, у Петрівській виправній колонії (№ 49) проводиться флюорографічне обстеження засуджених. Протягом п`яти днів всі засуджені, які відбувають покарання в установі пройдуть планову флюорографію.

«Своєчасні профілактичні заходи дають змогу чітко контролювати захворюваність на туберкульоз серед засуджених та ув’язнених» – наголошує заступник начальника Петрівської виправної колонії управління ДПтС України в Кіровоградській області (№49) майор внутрішньої служби Сергій Заремба

Поширити:

Залишити коментар:

коментар