Знам’янські школярі переймали досвід в українських захисників

На території  Чорноліського лісгоспу, на базі лісної школи, де  створені належні умови для проведення занять та відпочинку, для юнаків 11-х класів загальноосвітніх навчальних закладів  Знам’янського району вдруге пройшли триденні військово-патріотичні збори, присвячені Дню захисника України. Про це повідомляє офіційний сайт Кіровоградського ОУЛМГ.

Для їх організації були залучені інструктори обласного осередку федерації Панкратіону України, вчителі предмету «Захист Вітчизни» шкіл району, психологи центру медико-психологічної реабілітації «Ком-пас», працівники спортивно-технічного клубу Кіровоградської обласної організації ТСО України, комунальний заклад «Знам’янський районний центр медико-санітарної допомоги», воїни-учасники АТО.

Незабутні враження на школярів справила зустріч з учасниками АТО на тему «Завжди в житті є місце подвигу». Воїни поділилися своїми спогадами, розповіли про якості, якими повинні бути наділені захисники України.

Інструктори Кіровоградського обласного осередку федерації Панкратіону України, вчителі предмету «Захист Вітчизни» шкіл району навчали юнаків заняттям з тактичної, спеціальної, медичної підготовки; проводили тренінги, виховні заходи.

Табір завершив свою роботу урочистою лінійкою за участі начальника обласного управління лісового та мисливського господарства Н.Ревенко, голови Знам’янської районної державної адміністрації Ю.Гугленка, директора ДП «Чорноліський лісгосп» О.Зуєва.

Наталія Ревенко та Юрій Гугленко привітали юнаків та відзначили, що хлопці показали, що пройшли витривалість на мужність, витривалість та отримали міцні знання військової та фізичної підготовки.

Голова районної державної адміністрації Ю.Гугленко вручив Подяки  за рішучість, винахідливість, цілеспрямованість та справжній патріотизм та разом з начальником обласного управління лісового та мисливського господарства Н.Ревенко вручили юнакам іменні нотатники.

Збірна команда району, відібрана за результатами заліків, захищатиме честь району на обласних змаганнях 14 жовтня цього року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар