У Олександрії пенсіонерка налагодила пошиття спідньої білизни для солдат (ФОТО)

Жінка вже пошила кілька партій білизни для різних військових підрозділів. У переліку тих, хто отримав патріотичне спіднє бійці з 55, 57, 72, 80 та 95 бригад. Скромна пенсіонерка Ніна афішувати себе не хоче, тому й прізвище – не називає, натомість каже, що для солдат шила не лише спіднє, а й теплі пояси, та навіть українські прапори. Все це робила з радістю й любов’ю, аби лиш користь приносило.   

Зазвичай для пошиву трусів олександрійка використовує просту постільну білизну, або чоловічі сорочки. Частину матеріалу отримає в Координаційному центрі волонтерів м. Олександрії, куди тканину приносять небайдужі городяни, а от сорочки їй задарма віддають власники місцевих секондів. Працює швачка удома. Шиє спіднє різних розмірів, й більше,  й менше.  Своїми рекордами не хизується, однак відзначає, що за раз до волонтерського центру приносить щонайменше до півсотні трусів, які активісти разом з іншою допомогою передують на схід. Гламурні сімейки, зшиті місцевою пенсіонеркою, стають усе популярніші на фронті. Бійцям, як говорять волонтери, веселі кольори спіднього завжди настрій піднімають. Байдужих до таких речей  – не знайдеш.

Зовсім скоро активна олександрійська почне шити на схід утеплювачі до військового одягу та спеціальні пояси. А нині жінка закликає охочих долучатися до її починань.

ї

Наталя Луценко доя Першої електронної газети

Поширити:

Залишити коментар:

коментар