Студенти КДПУ взяли участь у всеукраїнському форумі (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями студентки КДПУ Марина Шевченко та Анастасія Мозгова повернулись із Кривого Рогу, де з нагоди святкування 85-річчя місцевого педагогічного університету відбувся форум.

Протягом трьох днів студенти мали змогу почерпнути корисну інформацію як для власного розвитку, так і для рідного університету. Три дні тренінгів, мотиваційних зустрічей та екскурсій підготували для гостей із усієї України криворізькі студенти-активісти.

“Особисто для мене, тренінги, які проводили студенти були найважливішими, – ділиться враженнями Марина Шевченко, –  Нас вразив студент Львівського політехнічного університету Демид Майорников. Він дуже ерудована та вихована людина, знає вісім мов, хоча такого ж віку, як ми. Його тренінг базувався на мотивації і саморозвитку. Своїм прикладом він довів всім нам, що людина – це об’єкт з нескінченними можливостями, нам підсилу все у цьому світі – варто лише захотіти. Окрім того, Демид є першим віце-президентом НСС (Національного студентського союзу), який активно співпрацює з більшістю вишів Україні та допомагає у вирішенні проблем різного характеру”.

Окрім теоретичних мотивацій, студентам підготували і набір практичних інструментів, які допоможуть реалізувати найцікавіші ідеї. Кірооградську студентку Марину вразив тренінг голови студентської ради Полтавського педагогічного університету Оксани Лашенкової: “Завдяки цьому тренінгу, ми удосконалили свої навички комунікабельності, навчились маскимально активізувати роботу своєї команди. Завдяки таким зустрічам я зрозуміла, що у світі ще є люди, які готові творити добро, віддаватись повністю людям просто так, безкорисно. Як сказала сама Оксана:”Я тут, щоб робити цей світ кращим”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар