Міська влада Кіровограда не скасовуватиме маршрут 1-ц

Міська влада Кіровограда не скасує маршрут 1-ц, як того вимагали працівники ТОВ «Елисаветградська транспортна компанія» та ПАТ “Автобусний парк” 13527 під час акції протесту.
Про це повідомляє сайт Кіровоградської міської ради.

«Запроваджений у Кіровограді новий маршрут 1-ц (Центральний) продовжуватиме працювати й надалі. Варто нагадати, що він був створений на чисельні прохання та вимоги кіровоградців. Жителі неодноразово порушували питання про необхідність поліпшення транспортного сполучення на центральному маршруті під час зустрічей із представниками влади, на прийомах міського голови, його заступників, у своїх заявах, що надходять до відділу звернень громадян. За червень-жовтень на гарячу лінію голови облдержадміністрації надійшло понад 150 звернень з цього приводу, у тому числі колективне звернення жителів 102-го мікрорайону за двома тисячами підписів», – йдеться у повідомленні прес-служби міської ради.

Натомість міська влада запропонувала вищезгаданим підприємствам взяти участь у конкурсі на право перевезення пасажирів на маршруті 1-ц (Центральний), який відбудеться 30 грудня 2013 року.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар