Не/випадкові слова поштою: в Кіровограді відбувся осінній поетичний капінг (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, у Кіровограді відбувся поетичний капінг, присвячений листам.

Традиційний поетичний капінг розташувався у арт-дворику Першої електронної. Цього разу організатори розстягнули між деревами фото-сушку. Тільки замість фото – були листи, листівки і все, що відправляється/отримується.

“Тема листів виникла спонтанно, – розповідає одна із організаторів Вікторія Гапоненко, – Спершу ми думали робити капінг просто на осінню тематику. Але це було якось занадто передбачливо. Хотілось чогось іншого. Тема листів прийшла з життя. Організатори, може, для когось дивні люди, які досі листуються. Листи, поштівки – їх ціла колекція”. Саме вони стали основою декору заходу.

Кликали і постійних учасників капінга, і залучили кількох нових людей. Всі, хто виявляв бажання взяти участь у капінгу, мав таку можливість.

До речі, всі кошті, зібрані за вхід та творчу ярмарку (цього разу це 500 грн) будуть передані Кулінарній сотні.

“Думаю, що це був останній капінг на свідому повітрі, принаймні цього року, – додає Вікторія, – Далі холод, нікого заморожувати не будемо, тож будемо перебиратись у приміщення”. Куди саме переїде капінг на зимування організатори поки що тримають у таємниці. Але, здається, цій творчій тусовці і в мінус двадцять за Цельсієм холодно не буде.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар