На Вільшанщині відсвяткували день народження школи (ФОТО)

Сьогодні у селі Станкувате Вільшанського району святкували день народження рідної школи.

На свято, яке організували колектив і учні школи, запросили усіх, хто колись працював у навчальному закладі, представників відділу освіти району і друзів вчителів і школяриків  – представників благодійного фонду Станіслава Березкіна “Добротвір”.

Колись у школі, якій у цьому році виповнилося 40 років, навчалося більше сотні учнів, та зараз у двоповерховій будівлі освіту отримують тільки 16 дітей.

Тим не менш, школа успішно пройшла акредитацію, і крім навчального процесу усі діти беруть активну участь у художній самодіяльності, а жителі села допомогли влаштувати у стінах навчального закладу музей старовиного побуту болгарської громади.

У святковому концерті, який зі сльозами на очах дивилися колишні працівники школи, взяли участь усі 16 учнів школи, що співали, виконували українські та болгарські народні танці.

Для того, щоб підтримати учнів у їх творчості, керівник благодійного фонду “Добротвір” Андрій Малик передав навчальному закладу  музичний центр, унікальні книги про життя і творчість Володимира Винниченка, а також навчальні диски з військової підготовки та збірки патріотичних пісень, а також подарунки освітянам школи до Дня вчителя.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар