Стендап 0522 у Кіровограді (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Учора, в перший день жовтня, у  Кіровограді пройшов черговий вечір стендапу.

Цього разу ряди резидентів поповнили двоє новачків: Ігор Гапченко (Гапа) та Артур Періханян. Обоє коміків минулого тижня пройшли сім кіл пекла вільного мікрофона, щоб потрапити до гумористичної еліти Кіровограда.

Як єдиний представник села, Гапа розповів про секретики сільської тусні та про ефект групи “Ресурс” із портативних колонок.

А кавказький чоловік Артур пожартував про клан червоних макасін.

Цього вечора коміки не скупились на емоції. Пафосна іронія Кіри, покладена на риму, кіровоградська публіка спрйнял оплесками і сміхом. Певно, ті ноги, які парні, і брови, які як свині, були оцінені аудиторією не гірше ніж оригінал сучасної поезії, з якої і постібався Кіра. Таке натхнення йому вдарило, як він сам розповів, під час Львівсвського форуму видавців.

Як зрозуміти, що ти стрьомна – розкала Саша Крикун у своєму стендапі. Обійдемось без спойлерів і не розкажем ці секрети – чекаємо офіційного відео. А ще Саша розповіла, яким буде її син, у якого “мама стендаперша”. В першу чергу він буде особливий тим, що не вийде відповідати до дошки, поки його не оголосить ведучий Паша Іванов.

Поза конкуренцією черкаський стендапер Свят Марченко. Всього одна історія про молоду пару друзів, з якими Свят знімає квартиру в Києві, поклала кіровоградську публіку на лопатки від сміху.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар