Куди піти на вихідні 3-4 жовтня (АНОНС)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Перші вихідні жовтня приготували для кіровоградців багато цікавого.

 «Історичний» бейсбол: чемпіони 1995 року проти чемпіонів 2015 року

Афиша 20 лет3 жовтня, 10:00, стадіон «Діамант» ОСДЮШОР-2, вулиця Курганна, 64

Урочисте відзначення 20-річного ювілею першої перемоги кіровоградської бейсбольної команди в чемпіонаті України.

Перша бейсбольна команда міста цього року святкувала дві знакові події: 20 років від завоювання першого титулу чемпіонів країни та 20 чемпіонських титулів, виграних, починаючи з 1995 року.

З цієї нагоди найкращі бейсбольні команди України, володарі золотих та срібних нагород дивізіону «А» Вищої ліги 2015 року «КНТУ-Єлисаветград» і «СДЮШОР-Діамант» зіграють суперфінал історичного «Кубку «Горн», після чого о 13.00 3-го жовтня розпочнеться нагородження перших чемпіонів – гравців команди «Горн» сезону 1995 року, і відбудеться товариський матч між збірною командою «Горн» середини 1990-х років та нинішньою командою «КНТУ-Єлисаветград».

Таким чином, на полі зустрінуться бейсболісти, які розпочали відлік золотих медалей для кіровоградських команд та бейсболісти, які цього року довели рахунок чемпіонських титулів до двадцяти!

Розклад «Кубку «Горн»:

10.00 – «СДЮШОР-Діамант» vs. «КНТУ-Єлисаветград»

13.00 – Церемонія відкриття та матч «Горн» vs. «КНТУ-Єлисаветград»

Запрошуємо мешканців та гостей міста на спортивне свято!

Адреса: стадіон «Діамант» ОСДЮШОР-2, вулиця Курганна, 64.

Вхід вільний.

Футбол: “Зірка” приймає “Геліос”

football_banners_240x341pxЧерговий матч кіровоградська “Зірка” проведе вдома 3 жовтня 2015 року у чемпіонаті України з командою “Геліос” (Харків).

Початок матчу о 16:00.

Квитки питайте у касах стадіону

День народження Шимановського

шимановськийУ суботу, 3 вересня, о 16.00 у синьому залі кінотеатру “Портал” покажуть прем’єру кінофільму до Дня народження геніального композитора Кароля Шимановського – “Українські стежки польського генія”.

Вхід вільний.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар