Кіровоградським педагогам вручили премію Сухомлинського (ФОТО)

Сьогодні в приміщенні кіровоградської філармонії відбулася церемонія нагородження лауреатів премії імені Сухомлинського.

Обласна педагогічна премія імені В.О. Сухомлинського  присуджується щороку на конкурсній основі організаторам освіти, працівникам органів управління освітою, методичних установ, керівникам, педагогічним, науково-педагогічним працівникам навчальних закладів, представникам громадських організацій за значні досягнення у розвитку освіти, творчій реалізації і розвитку педагогічних ідей В.О. Сухомлинського, впровадження досягнень психолого-педагогічної науки, передового педагогічного досвіду, за вагомі успіхи у професійній діяльності, у навчанні і вихованні молоді.

На вручені премії були присутні представники педагогічних колективів, голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко, голова Кіровоградської облради Олександр Чорноіваненко, заступник голови ОДА Сергій Коваленко, що також став лауреатом премії як вчитель німецької мови, директор департаменту освіти Володимир Таборанський, ректори кіровоградських ВНЗ, керівники професійних навчальних закладів, дошкільних освітніх закладів тощо.

Нагороджували лауреатів голова ОДА та голова обласної ради. У своїй промові, адресованій освітянам,  Сергій Кузьменко зазначив: “Саме від вас залежить, як буде виглядати завтра Кіровоградщина. У вас особливий дар – передавати дітям систему цінностей. Головне, щоб дитина стала справжнім громадянином, що буде корисним для державі. Завдяки вашій вчорашній роботі Кіровоградщина має сьогодні приклад героїзму та самопожертви при бобороні держави на Сході.
Наші діти отримують по 200 балів на незалежному оцінюванні, вступають у найкращі вищі навчальні заклади. Це є свідченням вашого високого професіоналізму”.

Олександр Чорноіваненко також звернувся до працівників освіти області: “Держава заборгувала перед вами. Ваш вклад оцінюється недостатньо. Ви формуєте людину, формуєте світогляд дитини, допомагаєте у цьому батькам. Ми маємо пишатись тим, що за 24 роки ви виховали справжніх патріотів. І ми дуже вдячні вам за те, що ви робите”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар