Школяр з Кіровоградщини отримав міжнародну нагороду (ФОТО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Учень Підлісненського НВК, вихованець Червоно-Нерубаївського шкільного лісництва (Олександрійський район) Андрій Галушка став переможцем міжнародного конкурсу „Молоді люди в європейських лісах”, який з 21 по 25 вересня проходив у румунському місті Буштені. 

Про це кореспондента Першої електронної газети повідомила голова Асоціації учнівських лісництв Кіровоградщини Наталія Чабан.

З її слів, Україну разом з Андрієм на міжнародному конкурсі представляли також підлісненці Лілія Самойленко та Сергій Михайлов. А загалом участь у таких престижних змаганнях юних лісівників барали представники Польщі, Латвії, Литви, Естонії, Чехії, Австрії, Португалії, Німеччини, України, Румунії та Угорщини. Готуючись до поїздки у Румунію, протягом літніх канікул учні з підлісного не лише ще раз повторювали лісову тематику, а й ретельно вивчали англійську мову, адже вона була робочою мовою конкурсу.

„Перемога Андрія – наслідок багаторічної плідної роботи працівників лісового господарства нашої області в напрямку виховання майбутніх лісівників”, – зазначила Наталія Чабан.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар