Водія-убивцю засудили на 5 років. Прокуратура вимагає більше

Винуватця ДТП, в якій загинули мати з двомісячним немовлям, а інші два пасажири – батько та дворічна донька, отримали численні тілесні ушкодження, засуджено до 5 років позбавлення волі.

Про це Першій електронній повідомила прес-служба прокуратури області

Чоловіка визнано винним за ч. 3 ст. 286 КК України та призначено покарання у виді 5 років позбавлення волі з позбавленням права керування транспортними засобами строком на 2 роки.

Оскільки прокурор у суді наполягав на суворішій мірі покарання для винуватця смертельної ДТП, а саме на восьми роках позбавлення волі, наразі державним обвинувачем готується апеляційна скарга на м’якість призначеного покарання.

Обставини справи: Досудовим розслідуванням встановлено, що підсудний, керуючи автомобілем Dodge Charger, перевищив допустиму швидкість руху при здійсненні обгону автомобіля ВАЗ. При цьому не переконався у безпечності виконуваного маневру та допустив зіткнення з зазначеним автомобілем, котрий у некерованому стані врізався у металевий відбійник та загорівся. Під час зіткнення в авто перебувало четверо людей: водій, його дружина та двоє малолітніх дітей. Мати з немовлям загинули на місці, батько з донькою у важкому стані були госпіталізовані.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар