Кіровоградська дитяча бібліотека запрошує на культурне дозвілля

У понеділок, 28 вересня, о 14.00 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться засідання творчої майстерні «Талановиті пальчики»,  в рамках якої пройде майстер-клас «Бал осінніх квітів».

До 170-річчя від дня народження Карпенка-Карого:

З 28 вересня у відділі підліткового читання діятиме краєзнавча інформ-виставка «Співець душі народної». Запрошуємо всіх бажаючих переглянути літературу, присвячену видатному українському письменнику, драматургу та одному з основоположників українського професіонального театру.

29 вересня о 13:30 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів із циклу заходів  «В мистецтві святкують ювілей» відбудеться краєзнавчий екскурс «Життя віддане Терпсихорі».

До Всеукраїнського дня бібліотек:

29 вересня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться презентація буктлейлеру  на книгу Юрія Нікітінського «Життя та зазвичайні пригоди Тамарочки Павлівни».

30 вересня о 11.00 фахівці відділу дитячого та сімейного читання пропонують  кіровоградській малечі відвідати  урочисте відкриття Бібліофесту «Запрошуємо до країни Читалії» та  стати учасниками казкового балу «Мандрівка у книжковий світ».

30 вересня о 13 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Всеукраїнського Дня бібліотек відбудеться літературно-розважальне шоу «Зачаровані казкою».

30 вересня у 14.30 працівники відділу підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам запрошують старшокласників проявити свою кмітливість та ерудицію, взявши участь в  ігровій програмі «Літературна галявина усмішок». О 15 годині всі бажаючі зможуть розкрити свої творчі здібності під час майстер-класу «Фешн-закладка». На завершення заходів всіх читачів чекає яскрава виставка літературних новинок «ВООК – феєрверк».

1 жовтня о 14:30 запрошуємо всіх бажаючих у відділ підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам на мультимедіа диспут «Дивовижні вчинки літніх людей», присвячений до Міжнародного Дня людей похилого віку. А також у відділі діятиме книжкова виставка «Роки людині до лиця», де на вас чекатиме література, яка допоможе навчити підростаюче покоління поважати життєвий досвід старших, прислухатися до їхніх порад та виховувати повагу до людей похилого віку.

1 жовтня о 14 годині запрошуємо Вас завітати до відділу дитячого та сімейного читання на медіа подорож «100 секретів про звірят для допитливих малят» та креатив-майстерку « У світі рибки золотої», присвячених Міжнародному Дню захисту тварин.  А також познайомитися з літературою представленою на книжковій викладці «Кудлаті та смішні».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години для Вас працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар