Кіровоградський муніципальний патруль довів свою ефективність

Муніципальний патруль» у Кіровограді підтвердив ефективність своєї роботи. Це відзначив заступник Кіровоградського міського голови Сергій Васильченко – повідомляє сайт Кіровоградської міськради.

“Ідея муніципального патруля належить міській владі, яку активно підтримали в міському управлінні внутрішніх справ, – звернув увагу Сергій Васильченко. – Патруль став дієвим засобом у боротьбі із незаконним будівництвом, стихійною торгівлею, несаекціонованим встановленням малих архітектурних форм, літніх торгівельних майданчиків, продажем алкоголю у нічний час, оскільки має всі повноваження складати протоколи порушень і передавати їх на розгляд адміністративної комісії чи суду”.

За інформацією заступника міського голови, протягом літнього періоду, з травня поточного року, патруль провів 41 рейд, під час яких обстежив понад 350 об’єктів. У результаті на порушників складено 111 адмінпротоколів за ст. 152 (Порушення правил благоустрою міста Кіровограда), 22 протоколи за ст. 160 (Торгівля з рук у невстановлених місцях), 9 протоколів за ч. 2 ст. 156 (Порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами) та 1 протокол за ст. 177 (Придбання самогону та інших спиртних напоїв домашнього вироблення) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Активну участь в роботі “Муніципального патруля” брали представники мліції, міської дружини, спецінспекції та спеціалісти управління сприяння розвитку торгівлі та побутового обслуговування населення і управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар