Жителі понад сотні кіровоградських багатоповерхівок стали бранцями у власних оселях (ВІДЕО)

Жителі понад сотні кіровоградських багатоповерхівок стали бранцями у власних оселях через дії ліфтового вандала. 42-річний чоловік щоночі грабував по кілька підіймачів у різних будинках, ідеться в сюжеті ТСН.

Злодія затримали прямо на гарячому – він якраз намагався зрізати черговий трос. На пограбування одного підйомника зловмисник витрачав близько семи хвилин. Спритності і майстерності, як з’ясувалося, його навчили самі ліфтові майстри. Адже довгий час злодій робив вигляд, що хоче влаштуватися на роботу механіком в ліфтове підприємство. Деталі двигунів та троси він здавав у пункти прийому брухту.

Загалом зловмисник пограбував понад сотню ліфтів. Загалом отримав на руки близько 80 тис. гривень. А збитків комунальникам завдав на півмільйона.

“Молодику загрожує до п’яти років позбавлення волі”, – повідомив начальник кіровоградського міського відділу МВС Ігор Пайлик. Проблема крадіжок обладнання з під’їздів є актуальною не тільки для Кіровограда. Цього літа було прийнято рішення про те, що київська влада встановить сигналізації у багатоповерхівках. Таким чином планують боротися з крадіжками лічильників та ліфтового обладнання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар