Уряд виділив Олександрії близько 10 мільйонів гривень

Український Уряд за рахунок коштів державного бюджету виділив місцевому бюджету Олександрії 10,4 мільйони гривень державних субвенцій, зокрема 2,3 мільйони освітньої субвенції, 1,9 мільйонів медичної субвенції, 4,3 мільйони стабілізаційної дотації місцевому бюджету та 1,09 мільйона гривень дотації на проведення місцевих виборів – повідомляють “Олександрійські новини”.

Відповідні зміни до міського бюджету затвердили депутати на черговій сесії Олександрійської міської ради, що відбулась вчора, 25 вересня.

Цим же рішенням депутати міськради затвердили видатки на проведення місцевих виборів в Олександрії у розмірі 1,09 млн грн. Зокрема, 950 000 гривень виділено для проведення виборів Олександрійського міського голови та депутатів міськради на території міста Олександрії. Також у середньому по 45 000 гривень передбачено для кожного населеного пункту, що підпорядкований Олександрійській міській раді.

На виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень виділено 4 260 гривень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар