В Україні нарешті знімають не кліпи і рекламу, а фільм для дітей (ФОТО)

Уперше за довгі роки в Україні знімають фільм-казку для дітей. Участь у зйомках «Казки старого мельника» взяла легендарна акторка Ада Роговцева. Про це повідомляє Міністерство культури України.

казка2

Як виявилось – це перша казка, у якій зіграла актриса. У дитячому фільмі Ада Миколаївна зіграла матір одного з головних героїв — пана Адама.

«Я взагалі ніколи не грала для дітей, — розповідає Ада Роговцева. — Бо до них потрібно звертатися, як до дорослих. Може ніжніше, щиріше, але серйозно – без сюсюкання. Уперше за довгі роки знімається українська казка, винятково з українськими акторами, українською мовою! Все складається якнайкраще».

казка

казка3

казка4

Окрім Ади Роговцевої, у казці також зіграли Анатолій Хостікоєв, Ірма Вітовська, Остап Ступка, Наталя Сумська, Євген Нищук, Олексій Вертинський, Володимир Горянський, Олеся Жураковська («Свати») та інші.

«Ми знімаємо 65% трюків наживо і 35% малюємо, — розповідає Олександр Ітигілов, режисер. — Така у нас специфіка роботи. Цей фільм має сподобатися сучасним дітям, бо вони звикли до страховиськ у комп’ютерних іграх і віддають перевагу саме таким персонажам, – розповів Олександр Ітигілов. – Коли я прочитав сценарій «Казки старого мельника» закохався у нього і одразу зрозумів, що потрібно його реалізувати».

казка5

казка6

казка7

Поширити:

Залишити коментар:

коментар