Кіровоградські націоналісти пікетуватимуть прокуратуру, міліцію та ОДА

У вівторок, 29 вересня, у Кіровограді відбудеться марш на підтримку новітніх політв’язнів – захисників Конституції. Організатор акції – Кіровоградська міська організація політичної партії українських націоналістів «Всеукраїнське об’єднання «Свобода».

Збір учасників о 13:00 годині біля пам’ятного знаку «Борцям за волю України – жертвам політичних репресій», де відбудеться вшанування пам’яті наших земляків, повстанських отаманів Холодного Яру, які 29 вересня 1922 року внаслідок підступної зради були схоплені та ув’язнені антиукраїнською окупаційною владою Московської комуністичної імперії. Учасники заходу пройдуть маршем за маршрутом; обласна Прокуратура – обласне Управління МВС та СБУ – Кіровоградська ОДА.

Біля кожної з установ учасники акції на підтримку політв’язнів – захисників Конституції проведуть пікети з вимогою звільнення патріотів України, а також проведення об’єктивного розслідування та встановлення справжніх злочинців, винних у скоєнні вбивств під час акції мирного протесту в Києві 31 серпня 2015 року, та по інших кримінальних справах, в яких зазнають утисків українські патріоти. Організатори закликатимуть чинну владу припинити політичні переслідування та терор проти наших побратимів та їх родин.

Націоналісти ВО «Свобода» запрошують долучитися до ходи всіх небайдужих, гідних патріотів України. Просимо активістів власноруч виготовити відповідні плакати і транспаранти.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар