У 8 школах Кіровоградщини з’явиться “тривожна” кнопка

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Підрозділами ДСО на території Кіровоградської області здійснюється технічна охорона 76 навчальних закладів.  У жовтні «тривожна» кнопка Державної служби охорони запрацює ще у 8 школах.

З метою взяття під охорону шкіл та дитячих садків співробітники Управління ДСО в Кіровоградській області у вересні поточного року проводять зустрічі з керівництвом навчальних і виховних закладів та батьківськими комітетами, на яких роз’яснюються переваги такої охорони.

І вже з першого жовтня у трьох школах міста Гайворона, двох у Кіровограді та по одній в Олександрії, Знам’янці та Долинській запрацює встановлена сигналізація з кнопкою екстреного виклику міліції. Це забезпечить реагування і прибуття на тривожний сигнал найближчого міліцейського наряду охорони.

Додаткову інформацію можна отримати в УДСО при УМВС в області за адресою: м. Кіровоград, вул. Габдурахманова, 1 та за номерами Call-центру: 080 050 2220 (безкоштовно), 099 050 2220, 097 050 2220, 073 050 2220 – за тарифами операторів мобільного зв’язку.

За матеріалами УДСО при УМВС України в Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар