Олександрія попрощалася з 36-річним гранатометником Юрієм Копитовим

Сьогодні, 23 вересня, в Олександрії провели в останню путь учасника антитерористичної операції 36-річного Юрія Копитова.  Про це повідомляє сайт “Моя Олександрія”.

Копитова мобілізували 4 місяці тому. Служив гранатометником у 28-й бригаді. Брав участь у бойових операціях під Мар’їнкою Донецької області. За словами товаришів по службі, які приїхали на похорон, завжди посміхався і багато жартував, за що отримав позивний “Смайлик”.

Помер Юрій Копитов 18 вересня на мирній території – біля села Ульянівки Миколаївської області, де дислокується підрозділ зараз. За словами вдови загиблого Світлани, чоловіка знайшли о пів на першу ночі з 17 на 18 вересня сидячим біля намету. Офіційна причина смерті – зупинка серця.

Рідні згадують Юрія як доброго, чуйного парубка, готового допомогти фізично, морально і матеріально. Добре грав на гітарі, писав вірші і пісні, був по-спортивному підтягнутий, майстер на всі руки, збирався будувати на будинку другий поверх.

Син від першого шлюбу дружини розповів, що саме вітчим навчив його любити спорт, дав розуміння, яким повинен бути справжній чоловік.

Копитов народився 19 листопада 1978 року в Олександрії. Отримав середню освіту в школі №9, після чого закінчив ПТУ №7. Був електриком і будівельником. В останні роки їздив на заробітки.

Юрія поховали на військовому цвинтарі, що на Куколівському шосе.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар