Родини переселенців запрошують долучитися до життя кіровоградської громади

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Ініціативна група «Dumka», спільно з ГО ТІМО «Відкриті двері» запрошує родини внутрішньо переміщених осіб до участі в заходах проекту «Спільні дії – єдина громада». Мета – практично допомогти родинам внутрішньо переміщених осіб вирішити життєві стресові ситуації, освоїтись в місті та налагодити дружні стосунки з мешканцями міста.

В рамках проекту ми запрошуємо:

  1. Долучитися до участі в тренінзі «Соціальна адаптація та інтеграція в нових умовах життя». В рамках безкоштовного тренінгу учасники зможуть отримати корисні знання та досвід про адаптацію в місті Кіровограді, поспілкуватися з цікавими людьми міста та переселенцями, які вже пройшли шлях адаптації в місті.
  2. Разом з членами родини взяти участь у цікавих майстер-класах з квілінгу, декупажу та солодкої флористики. В рамках майстер-класів ви не лише отримаєте новий, цікавий досвід з мистецтва handmade, але й з користю проведете свій вільний час разом з родиною, адже заходи відбуватимуться у неділю. Усі матеріали для майстер-класів надаються учасникам безкоштовно.

Проект реалізується в рамках проекту «Українська регіональна платформа громадських ініціатив», що адмініструється ГО «Територія успіху» за фінансової підтримки Європейського Союзу в Україні. 

Для попереднього запису (обов’язково!) та за довідками звертайтеся:

ГО ТІМО «Відкриті двері», вул. Декабристів 6/15 (приміщення Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім.О.М.Бойченка)

Телефони: Букач Тетяна – 0954212767,  Крістіна Корінь – 0669457664, 0978082374;

Поширити:

Залишити коментар:

коментар