Як на Кіровоградщині відзначили Міжнародний день миру (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

21 вересня – світ відзначає Міжнародний день миру. Це день загального припинення вогню і відмови від насильства. Цей день покликаний змусити людей не тільки задуматися про мир, але і зробити щось заради нього.

Сьогодні для засуджених, які перебувають на обліку Олександрійського міжрайонного відділу кримінально-виконавчої інспекції,  на базі Олександрійської міської центральної бібліотеки імені О.С. Пушкіна була проведена інформаційна година «Ми за спокій і мир на Землі».

Мета даного заходу полягала в приверненні  уваги до питань збереження миру та дотриманні принципів гуманності, свободи, добра і поваги.

У нелегкий час для України цей день є по-своєму особливий. Ми так багато часу проводимо в соціальних мережах, говоримо про мир, намагаючись донести інформацію про ситуацію у нашій державі, що забули вже про позитивні емоції і маленькі радості живого спілкування. Саме тому в ході заходу для засуджених виступив хоровий  колектив «Перлина степу», який своїми піснями доніс любов до рідного краю, поселив мир і спокій в душі.

Шануймо і любимо свою прекрасну, рідну неньку – Україну, шануймо славні традиції, звичаї нашого народу, пам’ятаймо завжди і скрізь, що ми – діти козацького роду, онуки славних пращурів великих, що не корились ні мечу, ні кулеметному вогню, а свято вірили у світле майбутнє своєї держави.

 

Поширити:

Залишити коментар:

коментар