На Кіровоградщині правоохоронці затримали серійного крадія

Ним виявився житель Дніпропетровської області. На його рахунку близько 10 фактів скоєних злочинів. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі. Про це Першій електронній повідомляють у прес-службі УМВС у Кіровоградській області.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від керівництва підприємства зв’язку про те, що в одному з населених пунктів було викрадено телефонні кабелі на загальну суму понад 35 тисяч гривень та 2 металеві люки.

Також правоохоронці отримали інформацію про крадіжку з домоволодіння місцевого жителя металевих виробів та інструментів.

“Під час відпрацювання території населеного пункту працівники міліції встановили, що до вчинення злочинів причетний 46-річний, раніше судимий мешканець Дніпропетровської області, який тривалий час перебував на лікуванні в одному з оздоровчих закладів міста, – розповів начальник Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області Андрій Гулий.

Як з’ясувалося, чоловік також скоїв крадіжку 2 велосипедів та 2 гаманців з грошима у мешканців міста.

Частину викраденого майна вилучено та повернуто власникам, інше зловмисник встиг продати, а гроші витратити на власні потреби.

За цими фактами розпочаті кримінальні провадження за частиною 2, 3 статті 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. За скоєне особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар