Медіа-кемп у Кіровограді: позитивна атмосфера, мотивація, реалізація ідей (ФОТО, ВІДЕО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

На туристичній базі “Буревісник” на цих вихідних відбулась таборівка для активних людей, які хочуть досягнути більшого.

Організатори заходу, викладачі кафедри видавничої справи та редагування КДПУ ім В. Винниченка, жартують, що так вони вирішили відсвяткувати День міста – за містом.

Усі три дні гості кемпу слухали мотиваційні та освітні тренінги. Запрошені тренери з Києва поділились багатим  досвідом у медіа та громадському секторі (Антон Ємельянов – журналіст, працював на Громадському ТБ, Олександра Целіщева – громадський діяч, ГО “Центр регіонального розвитку “Топ Кая”, працює в ПРОООН в Україні”), а кіровоградські активісти розказали про можливості проектної діяльності у нашому місті. Серед таких ініціатив і соціальний  проект Першої електронної газети “Врятуй життя”, про який розповіла кореспондент видання Ольга Ткаченко.

“Кожен виступаючий під час свого тренінгу дає учасникам ряд порад та конкретний набір інструментів для втілення ідеї в життя”, – зазначила організатор кемпу Ірина Ткаченко.

Окрім того, для учасників, які не бажають спати, діяли мотиваційні вечірні ватри: теплі зустрічі біля вогнища з цікавими людьми, які надихали своїми втіленими в життя проектами, ділилися секретами успіху та давали цінні поради.

Проект здійснювся за підтримки Британської Ради в Україні у рамках програми «Active Citizens» («Активні Громадяни»). 

Відео Артема Луценка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар