Протягом двох днів на Кіровоградщині сталося 9 пожеж

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Надзвичайні події з 21 по 22 вересня 2015 року. Надзвичайних ситуацій державного, регіонального, місцевого та об’єктового рівня не виникало.

Місце і коротка характеристика надзвичайних подій:

м. Кіровоград, вул. Пацаєва: виникла пожежа 45 м2  сухої трави та сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

смт  Голованівськ: виникла пожежа 100 м2  сухої трави на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

м. Кіровоград, вул.  Пашутінська, біля набережної р. Інгул: виникла пожежа 2 м2  сміття в колодязі теплотраси. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Голованівський р-н, с. Свірневе: виникла пожежа 28 м2  покрівлі житлового будинку, 50 кг сіна та 3 м3 дров на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Олександрійський р-н,  Головківська с/р, відкрита територія: виникла пожежа 200 м2 сухої трави та чагарників на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

м. Олександрія: виникла пожежа 100 м2 сухої трави та сміття на відкритій території. Причина – необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

Добровеличківський р-н, с. Маркове: виникла пожежа  18 м2 покрівлі сінника, 3 тонн соломи та 800 кг соломи на території приватного домоволодіння. Причина – встановлюється.

Кіровоградський р-н, с. Івано-Благодатне: оперативною групою ДПРЗ-1 надано допомогу по вилученню та знищенню змії на території сільського навчального закладу.

Олександрійський р-н, с. Березівка: підрозділом  ДПРЧ-10 надано допомогу по вилученню корови з підвального приміщення колишнього дачного кооперативу.

Прес-служба Управління Державної служби України

 з надзвичайних ситуацій у Кіровоградській області

Поширити:

Залишити коментар:

коментар