Воїн 17-го батальйону отримав орден За мужність ІІІ ступеня (ФОТО, ВІДЕО)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Сьогодні, 21 вересня, воїн 17-го батальйону сержант Олег Пономаренко отримав державну нагороду – орден За мужність ІІІ ступеня.   До облдержадміністрації воїн прийшов з дружиною, яка підтримувала його весь рік добровільної служби на Донбасі (з 9 жовтня 2014р. по 22 червня 2015р.), була поряд, доки він лікував рани, отримані на нульовому блокпосту під час мінометного обстрілу, разом з ним домагалася, щоб чоловіку дали інвалідність після важких травм. Дружина тримала його за руку і сьогодні, коли Олег отримував заслужену нагороду.

«Зазвичай мені доводиться виконувати дуже важку місію – передавати державні нагороди родичам полеглих воїнів АТО. Але сьогодні особливий і щасливий день, бо я маю честь привітати і потиснути руку Герою антитерористичної операції», – зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко, передаючи нагороду Олегу Пономаренку.


Воїн, засоромившись підвищеної уваги від керівництва області і журналістів, сказав, що дуже вдячний своєму військовому командуванню і бойовим побратимам за підтримку. Чим займатиметься надалі і чи повернеться до лав ЗСУ, Олег не знає, адже попереду ще лікування і реабілітація після численних осколкових поранень.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар