Зведені дані щодо ситуації у зоні АТО (РНБО)

Основні події, що сталися на передовій за минулу добу.

Луганський напрямок

Противник проявляв активність лише поблизу сел. Сокільники, де бойовики двічі вистрелили з міномета.

Донецький напрямок

За фактами, які повідомив сьогодні на брифінгу в УКМЦ речник Адміністрації Президента України з питань АТО полковник Андрій Лисенко, поблизу сел. Луганське відбулося дві ворожих провокації. Бойовики підходили з півдня до наших передових позицій, і після серії пострілів відступали.

Ще один збройний інцидент відбувся у Майорську, де бойовики здійснили кілька пострілів із сусіднього мікрорайону Горлівки.

На інших ділянках фронту вчора було тихо.

За минулу добу внаслідок бойових дій загиблих серед українських військовослужбовців немає. 1 військовослужбовець підірвався на розтяжці  в районі Світлодарського водосховища.

Служба безпеки України продовжує реалізацію програми повернення на територію, підконтрольну українській владі, громадян, які добровільно відмовилися від участі в НЗФ

Нею скористався молодий чоловік, що воював на боці ворога і перетнув лінію фронту за сприяння співробітників наших спецслужб. До Вашої уваги – покаяння молодика:

За вчорашню добу на блокпостах та під час обшуку приміщень у прифронтовій зоні правоохоронці знайшли та вилучили нелегальну зброю та боєприпаси.

Вилучено гранатомет, 10 гранат, 3 кг вибухівки та понад 400 набоїв до автомата Калашникова.

14 11 12 13

На Луганщині учасники АТО провели польове заняття зі старшокласниками

Юнаки виконали нормативи з розбирання-збирання стрілецької зброї, вивчали тактичні можливості бойових машин, ознайомилися з роботою зв’язківців, саперів та артилеристів, а також виконали бойові стрільби з автомата Калашникова на полігоні. Санінструктори бригади навчили дівчат надавати першу медичну допомогу.

В рамках ротації із зони АТО додому повернулося півсотні міліціонерів Рівненщини

Вони забезпечували громадський порядок у Донецькій області. Тепер на них чекає десятиденна відпустка.

33 31 32

За матеріалами, підготовленими командою Українського Кризового медіацентру.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар