Новопразький сиротинець отримав 2 тони допомоги з Данії

2 тони гуманітарного вантажу Новопразькому сиротинцю передала данська благодійна організація.

Дві тони гуманітарного вантажу з Данії вихованцям Новопразької школи-інтернат передав сьогодні, 17 вересня, керівник Олександрійського району Андрій Коломійцев. Підтримати сиротинець районній владі допоміг благодійний фонд “Зірка надії”, який сприяв транспортуванню гуманітарної допомоги з Данії в Україну й саму Нову Прагу. 40 короб з зимовим та літнім дитячим одягом, взуттям й постільною білизною, без сумніву, стануть у пригоді вихованцям інтернату, яких тут сьогодні налічується 127 осіб.

– І хоча відповідно до норм використання речей діти в спецшколі забезпечені всім необхідним, однак додаткова допомога й підтримка зайвою не буде. Одяг швидко псується й зношується. Тому, коли речі надійшли з-закордону в район, у нас і сумнівів не було, що передати їх потрібно саме до цієї спеціальної школи, – констатував А. Коломійцев.

– Це вже не перша і не остання допомога, яку «Зірка надії» передає вихованцям сиротинця. – додав представник благодійного фонду Вадим Коюденко. – Всі дитячі речі в хорошому стані. Вони пройшли необхідну хімічну обробку й мають відповідну документацію. Окрім того, разом з дитячими речами у заклад ми привезли ще й м’який інвентар – постільну білизну, рушники, наматраснити, тощо.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар