Кіровоградщина збагатилася на 1,3 млрд грн

Майже 1,3 мільярди гривень податкових платежів отримали місцеві бюджети Кіровоградщини.

За вісім місяців 2015 року до місцевих бюджетів регіону платники податків перерахували 1 мільярд 261 мільйон гривень податків і зборів, що в порівнянні з минулим роком на 110,4 мільйони гривень, або на 10% більше – відмічають у Головному управлінні ДФС у Кіровоградській області.

Зокрема, у серпні поточного року до місцевої казни надійшло 225,2 млн. грн., в порівнянні з серпнем минулого року надходження збільшились на 33,8 млн. грн.

Найбільшу питому вагу в доходах місцевих бюджетів області займає податок на доходи фізичних осіб – 53,4%, якого протягом січня – серпня поточного року зібрано 673,4 млн. грн. Також, вагоме місце у переліку бюджетоутворюючих податків і зборів для місцевих бюджетів займає плата за землю, – платниками земельного податку та орендної плати за землю перераховано 237,1 млн. грн. Внесок „спрощенців” до місцевих скарбниць – 151 млн. грн. єдиного податку.

Від акцизного податку з реалізації суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі підакцизних товарів надійшло 90,8 млн. грн, повідомляє прес-служба ГУ ДФС у Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар