Літаки льотної академії купувалися для Бориса Колесникова?

Щонайменше так стверджують журналісти ЦРУ на телеканалі 24. Як купили літаки за ціною вдвічі вищою за ринкову, чому літаки виявилися не новими і для чого купувалися літаки, які не літають, йдеться у свіжому випуску програми.

У свіжому випуску програми “ЦРУ” – чому навколо ректорського крісла авіаційного університету (кіровоградська КЛАНАУ – структурний підрозділ цього навчального закладу) розгорілися пристрасті. Літаки, земля і навіть форма для студентів – як майно державного вузу перетворилося у статки для “сірого кардиналу” НАУ, який поклав собі в кишеню 300 мільйонів гривень.

У Національному авіаційному університеті розгорівся скандал у кінці серпня. У коридорах навчального закладу з’явилися озброєні люди, разом з ними чергує міліція і СБУ. Всі охороняють виконуючого обов’язки ректора закладу Рімвідаса Хращевського.

Боротьба йде за аудит НАУ, який може стати підставою для багатьох кримінальних справ. Повторний аудит виявив в університеті зловживань на 300 000 000 гривень. Заробляли на всьому – студентах, інвестиціях, університетських землях і літаках.

У льотній академії, яка є підрозділом НАУ, святкували День авіатора. Пілот для виконання шоу-програми прилетів на власному літаку. Чому загрожують Хращевський і чому Міносвіти так раптово змінило керівників НАУ – дивіться далі у програмі.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар