Ульяновські депутати передумали відправляти уряд у відставку

До редакції Першої електронної надійшов лист за підписом голови Ульяновської районної ради А. Буя, в якому, зокрема, йдеться про те, що розміщений вчора на сайті райради документ, на який посилалося видання при підготовці інформації «Ульяновська районна рада – за відставку уряду», не відповідає дійсності.

У листі вказується, що «третього грудня 2013 року о 9:00 год. депутатами районної ради внесено зміни до рішення районної ради від 02.12.2013 року №324 «Про звернення до Президента України, центральних органів влади, політичних сил та громадськості». Абзац другий звернення викладено в такій редакції: вимагаємо відставки тих посадових осіб, представників силових структур, які своїми діями скомпроментували голову Уряду та Президента України, притягнення до відповідальності провокаторів, які своїми діями призвели до соціальних потрясінь в Україні».

Нагадаємо, в попередній редакції другий абзац названого документу виглядав таким чином: «Вимагаємо відставки уряду, керівництва силових структур та притягнення до відповідальності працівників міліції та «Беркуту», винних у вчиненні насильницьких дій проти власного народу».

Сьогодні на сайті Ульяновської райради вже виставлено оновлений документ.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар