Начальник У ДСНС України у Кіровоградській області вітає колег з Днем рятівника

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Шановні колеги! Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем рятівника!

Відзначення нашого професійного свята є державним визнанням неоціненного внеску працівників мужньої професії – людей сильних духом, котрі з честю забезпечують надійний захист життя громадян, національного багатства від вогню та інших руйнівних стихій і техногенних катастроф, а також цілодобово підтримують постійну бойову готовність до боротьби з незваним лихом, щоб завжди якнайшвидше допомогти тим, хто потребує невідкладної допомоги.

“Запобігти! Врятувати! Допомогти!” – девіз нашої служби, який засвідчує гуманність та жертовність нашої професії. Тож нехай ваша відданість обраній професії, готовність захищати здоров’я і життя людей та національні багатства ніколи не вичерпуються й надихають вас на нові досягнення у благородній і гуманній справі. Нехай високий професіоналізм, відданість присязі, честі й обов’язку, помножені на знання і досвід, будуть і надалі спрямовані на достойне виконання завдань в ім’я зміцнення нашої держави.

У цей святковий день бажаю вам, шановні колеги,  міцного здоров’я, родинного благополуччя, щастя, здійснення мрій та бажань і якомога менше тривожних викликів. Нехай мир і злагода панують у ваших родинах, а Господь Бог оберігає від усіх негараздів.

Начальник У ДСНС України у Кіровоградській області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк

Поширити:

Залишити коментар:

коментар