Кіровоградщина залишилася без начальника обласної служби зайнятості?

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Міністр соціальної політики України Павло Розенко оголосив про звільнення керівництва центрального апарату та обласних підрозділів Державної служби зайнятості.

„Я підписав наказ про звільнення керівників центрального апарату Держслужби зайнятості та директорів обласних центрів зайнятості”, – повідомив Міністр на нараді за участю представників центрального апарату та територіальних підрозділів Служби.

За словами Міністра, нове керівництво буде обиратися на відкритому конкурсі.

„Найближчим часом буде затверджене положення на проведення конкурсу на заміщення вакантних посад. Це буде публічний і прозорий процес відповідних кадрових змін”, – зазначив він.

За словами Розенка, аналогічний наказ буде підписаний і щодо звільнення районних керівників центрів зайнятості.

„Сьогодні ми даємо старт тотальному оновленню всієї служби зайнятості. Паралельно із кадровими та структурними змінами по всій вертикалі Держслужби зайнятості, буде йти активний процес законодавчого реформування всієї системи зайнятості в Україні”, – підкреслив Павло Розенко.

Він також наголосив, що альтернативи реформі Держслужби зайнятості і створенню на її базі Національного агенства зайнятості немає. „Ресурс довіри до цієї структури вичерпаний. Аналіз останніх п’яти років її роботи показав системну кризу і необхідність докорінного реформування – структури, кадрових підходів та функціональних обов’язків”, – підсумував Павло Розенко.

Нагадаємо, зараз директором Кіровоградського обласного центру зайнятості є Слоневський Юрій Євгенійович.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар