Кіровоградська міліція розшукує прогульників школи

З початку вересня працівники міліції спільно з представниками органів освіти та служб у справах дітей провели профілактичний захід, спрямований на виявлення неповнолітніх, які без поважних причин не приступили до навчання.

За результатами перевірок складено 22 адміністративні протоколи стосовно батьків за невиконання обов’язків щодо виховання дітей (ст. 184 КУпАП), за насильство у сім’ї – 4 (ст. 173-2 КУпАП).

У даний час працівники міліції продовжують вживати заходів щодо виявлення неповнолітніх, не охоплених навчанням.

Крім того, у рамках відпрацювання викрито 4 факти порушення суб’єктами підприємницької діяльності правил торгівлі у частині продажу неповнолітнім тютюнових виробів та алкогольних напоїв (ст. 155, 156 КУпАП).

Складено по 8 протоколів за розпивання спиртних напоїв, появу у громадських місцях у нетверезому стані (ст. 178 КУпАП) та куріння тютюнових виробів у заборонених місцях (ст. 175-1 КУпАП). Трьох осіб притягнено до адмінвідповідальності за дрібне хуліганство (ст. 173 КУпАП) та 1 – за доведення неповнолітнього до стану сп’яніння (ст. 180 КУпАП), повідомляє відділ кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар