В Олександрії соціалістів підловили на прихованій політичній рекламі

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Реклама Соціалістичної партії України має вигляд великого плакату з логотипом і назвою політичної сили та лозунгами: «Запровадимо справедливість. Повернемо пільги дітям війни». Політична реклама займає усю поверхню заднього вікна автобуса маршруту №5. Автобус курсує майже через усе місто, проїжджаючи головний проспект міста та густонаселені мікрорайони.

Політична реклама Соціалістичної партії України на автобусах з’явилася, вочевидь, нещодавно. Представникам ОПОРИ вперше вдалося зафіксувати її 14 вересня. На інших міських автобусах Олександрії подібної реклами помічено не було.

Перевізник Аліна Проквас, який обслуговує міський автобусний маршрут №5, на телефонні дзвінки не відповідає. Телефонний номер А. Проквас, який вказаний у Єдиному державному реєстрі юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців як основний, за даними мобільного оператора, наразі не обслуговується. Стаціонарний номер перевізника теж мовчить.

Не вдалося отримати коментар і від обласного осередку Соціалістичної партії України. На телефонні дзвінки ніхто не відповідає. Як не відповідає і номер телефону Олександрійської міської організації Соціалістичної партії України.

Нагадуємо, що відповідно до пункту 6 ч. 9 Ст. 60 про Закону України «Про місцеві вибори»: Розміщення політичної реклами на зовнішній поверхні та всередині транспортних засобів громадського користування заборонено.

Громадянська мережа ОПОРА в Кіровоградській області.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар