Маленьких кіровоградців запрошують на розумне і цікаве дозвілля (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує маленьких кіровоградців на масові заходи, які відбудуться з 15 по 20 вересня 2015 року.

Фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують 15 вересня о 14 годині на краєзнавчу мандрівку «Заповідні куточки нашого краю» та 16 вересня о 14 годині на просвітницьку годину «Місто, в якому ми живемо».

15 вересня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться перегляд електронної презентації «Обереги любові і доброти» із циклу заходів «Народознавча світлиця».  

16 вересня о 13:30 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться презентація серії книг Дитяча Картинна Галерея «Ніжність у країні краси».

16 вересня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться презентація бук трейлеру на книгу Ірен Роздобудько «Пригоди на острові Клаварен» видавництва Грані-Т.

16 вересня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться заняття з циклу «Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Особливості клавіатури».

17 вересня о 13:30 у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів до Дня міста відбудеться мистецька година «Барви рідного краю».

17 вересня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання буде проводитися урок спілкування «Правила поведінки в школі»  з циклу заходів «Гарні манери для малюків». На Вас чекає: мультимедійна презентація, виставка літератури «Гарні манери для малюків», цікаві вікторини, захоплюючі ігри.

20 вересня об 11 годині фахівці відділу дитячого та сімейного читання  запрошує всіх бажаючих відвідати свято «Мій тато – мій герой», присвячене Дню Батька.

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години для Вас працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар