23-річна Діана із Кіровоградщини уже місяць бореться за життя. 60% опіків майже не заживають (ФОТО)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

23-річна Діана із села Василівки Добровеличківського району займалась домашніми справами, палила бур’ян на городі. Наступного дня жінку в тяжкому стані відвезли до лікарні.

Чоловік Діани Роман розповідає, що близько місяця тому Діана палила бур’ян на городі. Поливаючи горючим вогонь для кращого розгорання, Діана випадково пролила трохи рідини на себе і це спричинило загорання шкіри й одягу жінки. Діагноз лікарів: 60% опіків, 25% з них – тяжкі.

“Вона в мене вперта, – розповідає Роман. – Відразу до лікарня їхати не захотіла. Наступного дня її відвіз у приймальне відділення Кіровоградської обласної лікарні”.

Минув місяць. Діана притомна, говорить, але її стан залишається тяжким. Всі опіки сконцентровані на передній частині тіла: від обличчя до колін. Наразі почала по-трошки заживати шкіра на нозі. Але потрібні операції та донори.

“Нам лікарня дуже допомагає: частину ліків купуємо самі, частину дає лікарня”, – розповідає Роман.

Подружжя працює у товаристві “Згода”. Діана – поварем, Роман – різноробочим. Тут же працює і батько чоловіка, а мама – домогосподарка. У Діани батьки прийомні: батько -інвалід з дитинства, а мама прибирає на ринку.

Щодня перебування Діани в лікарні коштує родині близько 500 грн, не кажучи вже про операції.

Родині необхідна допомога небайдужих.

Звертатись за телефоном: 096 025 5320 – Роман

Поширити:

Залишити коментар:

коментар