Кіровоградці голосують за найбезвідповідальнішого чиновника

Кіровоградські активісти збирають інформацію на чиновників, які ігнорують думку громади, порушують основоположні принципи діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування. Уже почалася офіційна кампанія від ГО «Територія успіху» та ГО «Флора», які збирають претендентів на номінацію “Шина року”.

Кандитатури на номінацію “Шина року” може подавати будь-яка фізична чи юридична особа, за винятком органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій.

Заявки приймаються Оргкомітетом із моменту оголошення конкурсу до 20 листопада поточного року. Заявка може бути подана на електрону пошту чи на поштову адресу організації. Або просто заповнити онлайн-форму за посиланням ТУТ.

Премія «Шина року» – це відзнака за брутальне порушення основоположних принципів діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування, ігнорування думки громади. Ця ініціатива є не комерційною, не політичною та не релігійною.

Щороку вручення премії до відзначення річниці силового розгону учасників мирного Євромайдану, яке відбулось 30 листопада 2013 року.

Мета заснування та вручення цієї премії – привернути увагу громадськості до порушень загальноприйнятих принципів діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар