«Зірка-2» здобула перемогу у важкому поєдинку

У черговому турі 14-го чемпіонату Кіровограда з футболу сезону 2015 року футболісти «Зірки-2» здолали «Ікар» – 3:1.


По ходу зустрічі підопічним Вадима Бондаря доводилось відіграватись. Проте ще до перерви гравці «Зірки-2» зуміли зрівняти рахунок, а згодом гол Андрія Чубка вивів команду Вадима Бондаря вперед. За рівної гри фінальну крапку в поєдинку поставив півзахисник «Зірки-2» Владислав Бухарієв.

– «Ікар» – досвідчена команда, яка є одним із лідерів чемпіонату міста. Вони доволі мало пропускають, і нашим молодим гравцям, які роблять у дорослому футболі лише перші кроки, було складно протистояти злагодженому колективу «Ікару». Гра була рівною і від того видалася бойовою. Я задоволений тим, що наші молоді гравці не спасували перед більш зрілою командою, змогли зіграти на високих швидкостях та реалізувати свої гольові нагоди, – розповів після гри наставник «Зірки-2» Вадим Бондар.

Нагадаємо, «Зірка-2» входить до трійки лідерів чемпіонату міста. Після звітної перемоги команда Вадима Бондаря піднялася на 2-го сходинку в турнірній таблиці, випереджаючи «Ікар» на 2 очки. Втім, у команди Кіровоградської льотної академії НАУ є ще гра в запасі. А одноосібним лідером першості наразі є УВД «Олімп», який всього на 4 пункти випереджає гравців «Зірки-2». То ж боротьба за першу сходинку не лише триває, а й загострюється

Поширити:

Залишити коментар:

коментар