Корабель “Кіровоград” взяв участь у військових українсько-американських навчаннях

Міністерство оборони України повідомило, що у північно-західній частині Чорного моря розпочалась активна фаза українсько-американських військово-морських навчань Sea Breeze. Участь у цих навчаннях бере і корабель “Кіровоград”.

Про це розповіли в прес-службі відомства, новину передає «Преса України».

«Фрегат ВМС ЗС України «Гетьман Сагайдачний», ракетний катер ВМС ЗС України «Прилуки», кораблі морської охорони ДПС України «Григорій Куроп’ятніков» і «Павло Державін» виконали артилерійські стрільби по морській та повітряній цілях.

Рейдовий тральщик ВМС ЗС України «Генічеськ» забезпечив розгортання, а тактична група у складі артилерійського катера ВМС ЗС України «Скадовськ» і сторожового катера ДПС України «Балаклава» — вогневу підтримку висадки морського десанту із середнього десантного корабля «Кіровоград» на необладнане узбережжя», – зазначає прес-служба.

Раніше ми повідомляли, що ракетний есмінець військово-морських сил Сполучених Штатів Америки «Дональд Кук» пришвартувався в порту Одеси. Бойовий корабель візьме участь в військово-морських навчаннях Sea Breeze 2015.

Нагадаємо, що два кораблі Чорноморського флоту РФ наблизились до українського кордону в ході міжнародних військово-морських навчань Sea Breeze.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар