Кіровоградський військомат запрошує на службу за контрактом

Кіровоградський обласний військовий комісаріат запрошує демобілізованих учасників АТО на військову службу за контрактом у будь-якій військовій частині Кіровоградської області та України.

Грошове забезпечення від 2500 гривень. Яке залежить від займаної посади, військового звання, кваліфікації, терміну та умов проходження військової служби. Крім того, існує ряд таких додаткових виплат:

– для вирішення соціально-побутових проблем один раз на рік видається матеріальна допомога;

– грошова допомога на оздоровлення;

– при переїзді до нового місця служби виплачується грошова допомога у розмірі 100% місячного грошового забезпечення та 50% на кожного члена сім’ї.

Військовослужбовцям,  які призвані на військову службу за призовом під час мобілізації, на особливий період та були демобілізовані, у разі їх прийняття на військову службу за контрактом відповідно до положення постанови Уряду від 14 травня 2015 року № 406 передбачена виплата одноразової грошової допомоги  у таких розмірах:

– особам рядового складу — вісім мінімальних заробітних плат;

– особам сержантського і старшинського складу — дев’ять мінімальних заробітних плат;

– особам офіцерського складу — десять мінімальних заробітних плат.

Після призову на військову службу або уклавши контракт громадяни зберегають за собою всі передбачені законодавством пільги та переваги (в тому числі місце роботи, середній заробіток та інші).

Збройні сили України цінують той досвід, які мають звільнені військовослужбовці та готові їх прийняти в свої ряди, щоб сумісно з іншими військовими формуваннями захищати наш спосіб життя, наші домівки та рідні міста та села.

За довідками звертатися до військового комісаріату за місцем проживання (реєстрації) або та за телефоном: (0522) 24-94-28.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар