Кіровоградщина: на залізничному вокзалі міліція “зловила” 3 кг марихуани

На одній з вулиць міста Долинська правоохоронці зупинили 49-річного місцевого мешканця, який мав при собі сумку з наркотичним зіллям, частково розфасованим у 30 згортків – повідомляють Першій електронній у прес-службі УМВС України в Кіровоградській області.

Чоловіка, що поводився підозріло, працівники міліції помітили неподалік залізничного вокзалу.

“Під час проведення, у присутності понятих, зовнішнього огляду речей та сумки громадянина оперативники виявили та вилучили паперові згортки, а також поліетиленові пакети з висушеною і подрібненою речовиною, схожою на марихуану. Загальна вага «ноші» становила понад три кілограми, – повідомив тимчасово виконуючий обов’язки начальника Долинського РВ УМВС в області Сергій Ботез. – За словами зловмисника, зілля збирав власноруч, сушив та фасував спеціально для подальшого збуту”.

Вилучену речовину направлено до НДЕКЦ при УМВС України в Кіровоградській області для проведення експертизи.

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів». Санкція статті передбачає покарання до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар