На Олександрівщині дитсадок відремонтують за 1,5 млн грн (ФОТО)

Вартість ремонтних робіт дошкільного навчального закладу у селі Цвітному Олександрівського району обходиться у 1,5 млн грн.

Про це кореспонденту Першої електронної повідомив Цвітненський сільський голова Віктор Ліхненко. З його слів, у рамках Проекту „Сприяння розвитку соціальної інфраструктури” 1, млн грн виділив Український фонд соціальних інвестицій  за сприяння Уряду Німеччини, а 300 тис. – сільська рада.  Між іншим, на Кіровоградщині подібні Проекти реалізуються лише у трьох районах. Та їм виділено менше – лише по 1 млн грн.

Віктор Ліхненко припускає, чому Цвітному дали більше: “Напевно враховано, що ми успішно втілили два попередніх проекти, які фінансувалися Європейським Союзом та Організацією Об’єднаних Націй”.

На сьогодні у дитсадку вже виконано більшу частину робіт – утеплено фундамент, замінено вікна, дах та двері. У ці дні робітники з Кіровограда закінчують утеплювати стіни. Згідно договору, всі роботи вони повинні виконати до 11 листопада. Але передбачають, що вдасться з запланованим справитися значно раніше.

Свою співпрацю з Українським фондом соціальних інвестицій сільська громада не планує припиняти.„Повернемося до цієї теми лише 2017 році, коли фонд знову реалізуватиме свої проекти на Кіровоградщині”,- зазначив Віктор Ліхненко.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар