Компаніївські волонтери відправили в зону АТО 8 тонн продуктів

Тільки за останній тиждень компаніївські волонтери із міжрайонної благодійної організації «Перемога» двічі побували на передовій в зоні АТО, куди доставили необхідні військовим продукти харчування.

Як повідомляє кореспондент Першої електронної газети, вони були зібрані в кількості 8 тонн мешканцями сіл Полтавка, Гарманівка, Губівка, Мар’ївка, Першотравенка. Транспорт для доставки продуктів безкоштовно виділили компаніївські підприємці О. Мараховський, С. Качинський, О. Мовчан. Продуктовий вантаж отримали воїни, що перебувають під Щастям, Константинівкою, Дзержинським, Артьомовським, Красноармійським, Новотроїцьком, Мар’їнкою.

Найбільшу активність проявили сільгоспвиробники Полтавської сільської ради, які придбали, відремонтували, «одягли» і передали в зону АТО таку необхідну для воїнів «ГАЗельку».

  Не забувають компаніївські волонтери і про тих, хто нині проходить реабілітацію у військовому обласному госпіталі. Протягом попереднього тижня для воїнів АТО, які відновлюють сили після участі в антитерористичній операції, волонтери на чолі із засновником організації «Перемога» О.Вороним привезли в госпіталь 2 тонни продуктів харчування. Днями волонтерська організація отримала на свою адресу лист – подяку від керівництва госпіталю і воїнів АТО.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар