Марковський обіцяє працівникам шахтарської лікарні зберегти роботу

Усі працівники ДЗ “Спеціалізована медико – санітарна частина №19”, у разі її реформування у комунальний заклад, будуть працевлаштовані. У цьому запевнив медичний колектив під час зустрічі секретар міської ради Іван Марковський вчора, 9 вересня, – пишуть на сайті Кіровоградської міськради.

“Я добре розумію вашу стурбованість через відсутність чіткого бачення майбутнього МСЧ, – сказав Іван Марковський, звертаючись до колективу. – Зі свого боку, ми зробимо все можливе, щоб висококваліфіковані спеціалісти мали роботу. Міське управління охорони здоров’я  напрацювали ряд пропозицій, щодо можливого розміщення структурних підрозділів на території МСЧ після прийняття її до комунальної власності”.

Читайте більше: Шахтарські лікарні отримають медичну субвенцію

Цілком вірогідно, що після реорганізації в частині приміщень медико-санітарної частини буде створена багатопрофільна лікарня з таким необхідним для міста гемодіалізним центром, неврологічним відділенням судинної патології, травматологічним і терапевтичним відділеннями і амбулаторія загальної практики – сімейної медицини.

Іван Марковський також переконаний, що для зручності кіровоградців необхідно буде з’єднати мостом лікарняний заклад з вулицею 40 років Перемоги і пустити туди весь транспорт, який рухається на селище Гірниче і у мікрорайони Арнаутово та Масляниківка.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар