Кіровоградців запрошують на тренінг з лідерства у Словаччині

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Всеукраїнська асоціація педагогів «Рівний – рівному» та Всеукраїнська молодіжна громадська організація «Серце до серця» запрошують до міжнародної культурно-освітньої поїздки до Словацької Республіки, яка відбудеться з 24 по 31 жовтня 2015 року. Прийом документів триватиме до 10 жовтня.

Запрошуються: учні 7-11 класів загальноосвітніх шкіл, студенти професійно-технічних, вищих навчальних закладів, педагоги, психологи, керівники навчальних закладів.

Мета поїздки – впровадження міжнародних програм для молоді з питань творчої самореалізації, сприяння інтеграції молоді до європейської спільноти, культурний обмін тощо.

У ході поїздки передбачається: проведення тренінгу для молоді «Лідерство заради успіху», спрямованого на формування навичок ефективного спілкування, самопізнання та свідомого ставлення до життєвого вибору, розвиток лідерських якостей та здібностей, вміння працювати в команді; екскурсії у містах: Кошице, Стара Любовня, Левоча, Бардіїв, Кежмарок, Татранська Ломніца, Старий Смоковець, Штребське Плесо (Словаччина), Краків (Польща).

Вартість поїздки у Словаччину – 290 євро. У вартість входить: проживання в готелях, харчування згідно програми, транспортне обслуговування за маршрутом, екскурсії. Проїзд до місця виїзду групи (Ужгород) та у зворотному напрямку (Львів) оплачується окремо.

З переліком необхідних документів можна ознайомитись на сайтах Всеукраїнської асоціації педагогів «Рівний – рівному» (www.cppa.org.ua) та Всеукраїнської молодіжної громадської організації «Серце до серця» (www.sds.in.ua). Додаткову інформацію можна отримати за телефонами: 050-330-40-92, 067-407-77-98, 067-909-06-61, 066-971-09-10, 093-760-37-00.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар