Маленьких кіровоградців запрошують на цікаве і розумне дозвілля (АНОНС)

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Обласна бібліотека  для дітей ім. Т.Г.Шевченка запрошує дошкільнят і школяриків на масові заходи, які відбудуться цього тижня:  

9 вересня о 14.30 у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачам відбудеться навчання для користувачів з циклу«Комп’ютер та Інтернет з нуля» на тему: «Внутрішня будова комп’ютера».

9 вересня о 10 годині 30 хвилин у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться перегляд віртуального уроку «Правила безпечної поведінки на дорогах» з циклу заходів  клубу «Безпека для малюків».

10 вересня о 14.40 відділ підліткового читання запрошує всіх бажаючих відвідати краєзнавчий екскурс «Подорожуємо рідним містом». Саме у нас, ви дізнаєтесь багато цікавих фактів про історію міста, його вулиць та архітектурних пам’яток. Також можна буде  переглянути виставку «Місто над сивим Інгулом », приурочену до дня міста.

10 вересня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться перегляд електронної презентації Sport-Time  «Цікаві факти про футбол».

10 вересня о 14 годині у відділі дитячого та сімейного читання відбудеться  презентація циклу бук трейлерів серії «Сучасна дитяча проза» та «Сучасна дитяча поезія» видавництва Грані-Т.

Протягом тижня у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться перегляд книжково– ілюстративної виставки:  «Колір і музика, слово і пісня».

У відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам протягом тижня можна познайомитись з літературою, представленою на книжковій виставці на тему: «Хай квітне щаслива моя Україна».

В бібліотеці щодня працює сучасна Інтернет-зала з безкоштовним Інтернетом та зоною Wi-Fi.

Щонеділі у відділі дитячого та сімейного читання з 12 до 15 години для Вас працює сімейний ігровий майданчик «Майстерня дружби та позитивного настрою».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар