Кіровоградська льотна академія поповнилася п’ятьма тренувальними літаками

У суботу, 5 вересня, курсанти та співробітники льотної академії урочисто зустрічали на своєму аеродромі учасників міжнародного авіаперельоту приватних пілотів і власників приватних літаків. Для членів колективу КЛА НАУ дана подія було прикрашено особливо приємною новиною – разом з перельотом до навчального закладу прибув літак «Цесна – 172», придбаний разом із ще чотирма такими ж (які прибудуть до Кіровограда протягом місяця) в рамках інвестиційного проекту для виконання курсантами льотної підготовки.

«Це пілотний проект, який збагачує нас новим досвідом роботи з партнерами і ми сподіваємося, що допоможе подолати існуючі проблеми з нальотом», – прокоментував ситуацію начальник академії Сергій Неділько, який першим виступив на імпровізованому мітингу в момент зустрічі «крилатих» гостей.

За підсумками заходу, начальник академії Сергій Неділько резюмував: «Авіації в Україні – БУТИ! Я в цьому абсолютно впевнений. Тому що є у нас справжній скарб: сміливі та романтичні юнаки та дівчата, закохані в небо. Для них і заради них – вистоїмо, подолаємо, переможемо!».

Поширити:

Залишити коментар:

коментар