Бійців батальйону «Кіровоград» відзначили державними нагородами (ФОТО)

Сьогодні, 6 вересня, рота бійців батальйону «Кіровоград» відправились охороняти громадський порядок у зоні антитерористичної операції. Перед відрядженням бойовий дух воєнної міліції підняла державна нагорода – семеро бійців батальйону «Кіровоград» отримали відзнаки від МВС України за сумлінне виконання обов’язків.

«Відрядження, у яке цього разу їде батальйон «Кіровоград», у порівнянні з минулими – має невисокий ступінь ризику, – коментує командир батальйону В’ячеслав Шевченко. – Бійці будуть охороняти громадський порядок у містах на сході України. Це, по суті, і є ті завдання, заради яких створювався батальйон. Хоча в умовах деморалізованої армії, яку ми мали на початку, хлопцям доводилося виконувати в основному бойові завдання. Тепер необхідність у цьому відпала, тому батальйон «Кіровоград» буде виконувати обов’язки воєнної міліції на сході».

Після урочистої частини та нагородження бійців, рідні та друзі провели своїх дорогих чоловіків у місячне відрядження у зону антитерористичної операції.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар